Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Betalingen

U kunt bij ons vooraf betalen en ook achteraf betalen en wel middels de volgende methodes:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De huidige aangesloten banken

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot

Bancontact/Mister Cash

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.

Ook vaak "de Belgische iDEAL" genoemd. De aangesloten banken zijn:

 • Dexia
 • Fortis
 • ING
 • FINTRO
 • KBC
 • CBC
 • AXA bank
 • VDK Spaarbank

AfterPay

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Creditcard

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een CreditCard kaart!

U kunt ook met uw creditcard betalen op deze website. Bij betalingen met credit card op internet zijn wij verplicht om naar uw CVC-code (Card Validation Code) te vragen. Dit is een extra veiligheidscontrole.

De CVC-code is een nummer dat uniek verbonden is aan uw creditcard-nummer. Deze driecijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard.

Op de handtekeningstrook is het volledige kaartnummer leesbaar (of alleen de laatste vier cijfers), rechts hiervan ziet u de driecijferige CVC. De site van Bioteine maakt voor internetbetalingen gebruik van de Internetkassa van Buckaroo. De transactiegegevens worden altijd voor controle aangeboden bij uw creditcard-maatschappij.

Bank Overschrijving

Als u kiest voor de betaalmethode overschrijving, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over uw bestelling en het bankrekeningnummer waarop u het bedrag binnen 5 werkdagen dient over te maken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt dit bevestigd per e-mail. Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling direct verzonden. Let op! een overboeking kan 3-5 werkdagen in beslag nemen.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien.

Veilig

De site van Vitality bv maakt voor internetbetalingen gebruik van de Internetkassa van Buckaroo. Bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

De Vitality bv website Bioteine.com heeft een voor internetbetalingen beveiligde betalingsprocedure. Een website die beveiligd is herkent u als volgt: in uw browser verschijnt een slotje.

Bovendien begint het internetadres van de pagina met 'https' in plaats van 'http' (de 's' staat voor 'secure'). Zodra u deze kenmerken ziet, bent u er zeker van dat de betalingsprocedure beveiligd is.

Betaling Mislukt?

Indien er bij het betalen iets is misgegaan of je wil betalen met een ander betaalmiddel kies dan onder het kopje persoonlijk bestelhistorie.

Als je dan de betreffende order aanklikt op bekijken wordt deze opnieuw getoond.

Bovenin staat dan de tekst: De betaling is niet gelukt, klik hier om het nogmaals te proberen.

Je klikt dan op hier en kunt opnieuw de betaling verrichten.